Anna joululahjaksi eettinen lahja

Aineeton ja eettinen joululahja

Anna tänä jouluna lahja suoraan sydämestä! Kauniilla ja aineettomalla lahjalla yllätät iloisesti läheisen, jolta löytyy jo kaikkea.
Hyväätekevät joululahjaideat koskettavat ja ilahduttavat pitkään.

Toisenlaisilla Lahjoilla jaat joulun lämpöä rakkaillesi ja samalla voit lahjoittaa kaikkein köyhimmille perheille kehitysmaissa täysin uuden alun!

Pienikin lahjoitus voi toteuttaa kehitysmaan perheen suurimman toiveen: lapsi voi saada katastrofin keskellä huovan tai toimeentulosta kamppaileva perhe pienen kanatarhan. Kirkon Ulkomaanapu toimittaa lahjoituksen luotettavasti perille.

Puuntaimet ja Stipendi tytölle suosituimpia!

Viime vuosien suosikkijoululahjoja ovat olleet Puuntaimet, Stipendi tytölle ja Vuohi. Puuntaimet ovat todellinen ilmastolahja: puut toimivat tehokkaana hiilinieluna ja suojaavat maata eroosiolta. Puiden istuttaminen myös työllistää kaikkein köyhimpiä perheitä.

Supersuositun Stipendi tytölle -lahjan avulla tuetaan kehitysmaiden tyttöjen koulunkäyntiä ja taataan heille valoisampi tulevaisuus. Perheen köyhyydestä nostava Vuohi-lahja taas on jo varsinainen joululahjojen klassikko.

Kymmenien lahjojen laajasta valikoimasta on helppo valita jokaiselle läheiselle mieluisa paketti, joka ei jää kuormittamaan kaappeja. Näillä aineettomilla lahjoilla jaat hyvää eteenpäin!

Sähköinen kortti heti perillä – varaa paperikorttiin aikaa

Varaathan perinteisen kortin postitukseen tarpeeksi aikaa, jotta ehdit kirjoittaa oman tervehdyksesi korttiin. Voit valita joululahjallesi myös luontoa säästävän, sähköisen kortin, joka on perillä saman tien!

Alta löydät parhaat joululahjaideat äidille, isälle, rakkaalle ja muille läheisille. Tutustu koko lahjavalikoimaan täällä.