Anna joululahjaksi eettinen lahja

Aineeton ja eettinen joululahja

Anna tänä jouluna lahja suoraan sydämestä! Kauniilla ja aineettomalla lahjalla yllätät iloisesti läheisen, jolta löytyy jo kaikkea.
Hyväätekevät joululahjaideat koskettavat ja ilahduttavat pitkään. Toisenlaisilla Lahjoilla jaat joulun lämpöä rakkaillesi ja samalla voit lahjoittaa kaikkein köyhimmille perheille kehitysmaissa täysin uuden alun!

Pienikin lahjoitus voi toteuttaa kehitysmaan perheen suurimman toiveen: lapsi voi saada katastrofin keskellä huovan tai toimeentulosta kamppaileva perhe pienen kanatarhan. Kirkon Ulkomaanapu toimittaa lahjoituksen luotettavasti ja varmasti perille.

Stipendi tytölle- ja Vuohi-lahjat suosituimpia!

Viime vuosien suosikkijoululahjoja ovat olleet Stipendi tytölle, Vuohi ja Koulupuku. Supersuositun Stipendi tytölle -lahjan avulla tuetaan kehitysmaiden tyttöjen koulunkäyntiä ja taataan heille valoisampi tulevaisuus. Perheen köyhyydestä nostava Vuohi-lahja on jo todellinen joululahjojen klassikko. Vuohet ovat perheelle todellisia kultakimpaleita, sillä ne tuottavat vuohenmaitoa, jonka myynnistä saa ikiomia tuloja.

Kymmenien lahjojen laajasta valikoimasta on helppo valita jokaiselle läheiselle mieluisa paketti, joka ei jää kuormittamaan kaappeja. Näillä aineettomilla lahjoilla jaat hyvää eteenpäin!

Sähköinen kortti heti perillä – varaa paperikorttiin aikaa

Varaathan perinteisen kortin postitukseen tarpeeksi aikaa, jotta ehdit kirjoittaa oman tervehdyksesi korttiin. Voit valita joululahjallesi myös luontoa säästävän, sähköisen kortin, joka on perillä saman tien!

Alta löydät parhaat joululahjaideat äidille, isälle, rakkaalle ja muille läheisille. Tutustu koko lahjavalikoimaan täällä.