Häälahjaksi Toisenlainen Lahja

Häät ovat yksi elämän kauneimmista tilaisuuksista: rakastunut pari lupautuu olemaan yhdessä niin myötä-kuin vastatuulessa. Rakkaudentäyteiseen juhlaan on mukava hankkia häälahja, joka tulee todella sydämestä.

Yhä useampi hääpari toivoo häälahjaksi jotain muuta, kuin tavaraa. Aineeton Toisenlainen Lahja onkin mainio ratkaisu häiden ja kihlajaisten lahjapulmaan! Katso parhaat ideat hää- ja kihlajaisonnitteluihin täältä.

Hääonnittelut täynnä rakkautta

Toisenlainen Lahja yllättää, ilahduttaa ja koskettaa juhlaparia. Samalla se tuottaa korvaamatonta iloa myös kehitysmaiden köyhimmille perheille.

Lahjoituksesta jää hääparille muistoksi kaunis kortti. Se muistuttaa hääonnitteluista, jotka olivat täynnä välittämistä ja rakkautta!

Häälahjoja jokaiseen makuun

Toisenlaisesta lahjavalikoimasta löytyy varmasti lahja jokaisen hääparin makuun. Esimerkiksi romanttinen Rakkautta-lahja loihtii taatusti hymyn hääparin huulille. Toisaalta eläinrakas pariskunta voisi riemastua Vuohi-lahjasta tai 6 kanaa -lahjasta, jotka tuovat toimeentulon kovia kokeneille perheille kehitysmaissa.

Puutarhanhoidosta innostunut pari ilahtuu varmasti Kasvimaa-lahjasta, joka tuottaa monipuolista satoa kehitysmaissa asti. Myös makea Mehiläispesä-lahja on suloinen valinta, sillä tuo herkullista vaihtelua kehitysmaiden perheiden ruokavalioon.

Toisenlainen Lahja jää parin muistoihin ikuisesti – se on lahja, josta on aidosti iloa!

Alta löydät hurmaavat lahjavinkit hääonnitteluihin ja kihlajaisten muistamiseen! Kaikki Toisenlaiset Lahjat löydät täältä.