erilainen isanpaivalahja

Isänpäivän rakkaimmat lahjat

Marraskuun toisena sunnuntaina juhlitaan kaikkia mahtavia isiä, pappoja, ukkeja ja vaareja. Nämä lapsen tukipilarit ovat juhlansa ansainneet!

Antaisitko tänä vuonna isänpäivälahjan, joka ei kuormita kaappeja ja joka tuo takuulla iloa niin omalle isälle kuin vanhemmille kehitysmaissakin? Voit valita lahjan saajalle joko ekologisen ja sähköisen tai perinteisen postitettavan isänpäiväkortin.

Isänpäivälahjoja moneen makuun

Laajasta Toisenlaisesta Lahjavalikoimasta löytyy lahjoja moneen makuun! Urheilullinen isä ilahtuu varmasti Jalkapallo-lahjasta: yhteisen pallopelin pelaaminen tuo iloa ja onnistumisen tunteita kovia kokeneille lapsille kehitysmaissa.

Työkalut-lahja taas sopii nikkaroinnista innostuneelle isälle tai isoisälle kuin nakutettu! Kunnolliset työkalut keventävät kehitysmaiden isien ja äitien työtaakkaa, joten heidän on helpompi huolehtia perheistään.

Entä onko isäsi, vaarisi tai pappasi eläinrakas? Isänpäivän kestosuosikki on Vuohi-lahja, jonka avulla perhe saa vihdoin omia tuloja ja pääsee ylös köyhyydestä. Suloinen vuohi on kovia kokeneelle perheelle todellinen aarre, joka sulattaa sydämen!

Sydämen Lahjoilla voit kertoa sen, mitä ei aina saa sanotuksi. Rakkautta-lahja muistuttaa isää siitä, miten korvaamattoman tärkeä hän sinulle onkaan. Kiitos-lahjalla osoitat kiitoksesi niistä monista kerroista, kun isä on pelastanut sinut pälkähästä tai seissyt tukenasi – samalla jaat hyvää mieltä kehitysmaihin asti.

Isänpäiväkortti ilahduttaa pitkään

Lahjoituksesta jää muistoksi koskettava isänpäiväkortti, joka palauttaa mieleen tärkeän teon kehitysmaiden köyhimpien perheiden hyväksi. Samalla se muistuttaa yö- tai työpöydällä lapsen ainaisesta rakkaudesta. Varaathan perinteisen kortin postitukseen tarpeeksi aikaa, jotta ehdit kirjoittaa oman isänpäivätervehdyksesi korttiin. Voit valita lahjallesi myös sähköisen kortin, joka on perillä alta aikayksikön!

Alta löydät mainiot isänpäivälahjaideat! Kaikki Toisenlaiset Lahjat löydät täältä.

Anna isänpäivänä lahja, joka koskettaa sydämessä asti!