Hyvää naistenpäivää!

Vaimo, tytär, äiti, sisko, ystävä… Naistenpäivänä juhlitaan kaikkia suurenmoisia naisia!

Ilahduta naistenpäivänä lahjalla, joka jättää jälkensä myös kehitysmaiden lasten ja aikuisten sydämiin pitkäksi aikaa. Toisenlainen Lahja on ikimuistoinen tapa muistaa sinulle tärkeää naista! Täältä näet parhaat ideat

Anna naiselle lahja, joka vie rakkautta maailman ääriin

Jokainen nainen on tärkeä. Siksi Toisenlaisen Lahjat ovat mainioita lahjoja naisille: samalla, kun ilahdutat läheistäsi, autat naisia kehitysmaissa pääsemään elämässä eteenpäin.

Köyhimpien maiden tytöt ja naiset ovat heikoimmassa asemassa. He jäävät monesti vaille koulutusta, jolloin keinot toimeentulon hankkimiseen ovat vähäiset. Naisten Pankin Ammatti-lahjalla tuetaan kehitysmaiden naisten koulutusta ammattiin ja itsenäiseen toimeentuloon. Naisten tasa-arvoisemman aseman myötä lapset, perheet ja yhteisöt voivat paremmin. Naisten Pankin Stipendi tytölle -lahja antaa taas köyhissä oloissa kasvaneille tytöille mahdollisuuden koulunkäyntiin. Samalla nuoret tytöt saavat kullanarvoista luottamusta itseensä ja omiin taitoihinsa.

Lahjaksi kukkia, jotka eivät koskaan kuihdu

Kukkakimppu on kaunis lahja, mutta se lakastuu pian naistenpäivän jälkeen. Voit muistaa rakasta ihmistä perinteisen ruusukimpun sijaan myös kukilla, jotka eivät kuihdu koskaan: aineeton Kukkia-lahja vie iloa kehitysmaiden lapsille ja aikuisille asti. Sydämellinen Rakkautta-lahja taas lämmittää saajansa mieltä pitkään – samalla se ilahduttaa kaukanakin!

Maailma on täynnä rohkeita ja upeita naisia. Tee jokaisesta päivästä naistenpäivä – anna Toisenlainen Lahja!

Alta löydät mainiot lahjaideat naiselle! Kaikki Toisenlaiset Lahjat löydät täältä.