Vihdoin vuosien uurastus palkitaan, ja monet juhlivat koulunpenkiltä valmistumista! Ylioppilasjuhlat, ammattiin valmistuminen tai tutkinnon suorittaminen ovat tärkeitä merkkipaaluja elämässä. Sen jälkeen odottaa tulevaisuus, joka on täynnä hienoja mahdollisuuksia. Onnittele valmistuvaa erityisellä lahjalla, joka säilyy sydämessä ikuisesti! Toisenlaiset Lahjat lämmittävät mieltä ja tuovat moninkertaisen ilon.

Koulujen päättyessä myös opettajia on tapana kiittää kuluneesta lukuvuodesta. Halusit sitten onnitella opintonsa loppuun saattanutta läheistäsi tai kiittää mukavaa opettajaa, valikoimastamme löytyy sopiva vaihtoehto molempiin. Samalla autat kehitysmaiden kaikkein köyhimpiä. Lahjavinkit valmistuvalle löydät täältä

Valmistujaislahja, joka lämmittää sydäntä

Muista koulunsa päättävää valmistujaislahjalla, joka herkistää lahjansaajan mielen. Toisenlaiset Lahjat mahdollistavat kaikkein köyhimpien lasten ja nuorten pääsyn kouluun. Esimerkiksi Ammattikoulutus– tai Koulutarvikkeet-lahjojen avulla myös kehitysmaiden nuoret voivat saada mahdollisuuden valoisaan tulevaisuuteen. Stipendi tytölle -lahja tukee kehitysmaiden tyttöjen koulutusta ja auttaa tyttöjä saamaan luottamusta itseensä ja omiin taitoihinsa.

Muista myös opettajaa!

Voit myös osoittaa lukuvuoden päättyessä opettajalle tai vaikka päiväkodin hoitajalle, miten tärkeä hän lapsellesi on. Opettaja liikuttuu taatusti lahjasta, joka antaa kaikkein köyhimmille lapsille mahdollisuudet koulunkäyntiin.

 

Alta löydät ihastuttavat lahjavinkit valmistujaisiin, ylioppilasjuhliin tai opettajalle kiitokseksi! Kaikki Toisenlaiset Lahjat löydät täältä.