Osoita läheisellesi tänä ystävänpäivänä, miten tärkeä hän sinulle on!

Ystävyys on kallein aarre, jonka saamme omistaa. Hyvä ystävä on mukana arjen riemuissa ja suruissa. Hänen olkapäätään vasten voi itkeä maailman murheita ja toisinaan hänen kanssaan voi nauraa vatsalihakset kipeiksi. 14. helmikuuta juhlitaan ihmeellistä ja ihanaa ystävyyttä! Täältä näet ikimuistoiset lahjaideat ystävänpäivään.

Ystävänpäivälahja suoraan sydämestä!

Herkistä kaverin mieltä ystävänpäivänä kertomalla, miten paljon ystävyyttänne arvostat. Anna lahja, joka koskettaa sydämessä asti.

Toisenlainen Ystävyyttä-lahja lämmittää tärkeän ihmisen mieltä pitkään. Samalla se vie välittämistä ja lämpöä myös kehitysmaiden köyhimmille perheille! Halaus-lahjalla annat lämpimän halauksen rakkaalle ihmiselle ja samalla annat apuasi tovereille kehitysmaissa. Muista myös Rakkautta-lahja, jolla yllätät romanttisesti!

Koskettavat lahjat viherpeukaloille ja vauhtihirmuille

Onko ystäväsi todellinen viherpeukalo? Silloin hän ilahtuu varmasti Kasvimaa– tai 15 puuntainta-lahjasta. Samalla lahja tukee kehitysmaiden köyhimpien perheiden terveyttä ja toimeentuloa.

Vauhtia ja urheilua rakastava kuoma yllättyy taatusti iloisesti Jalkapallo-lahjasta, joka tuo kovia kokeneille lapsille iloa ja onnistumisen tunteita arkeen. Myös hyvää tekevä Polkupyörä-lahja on oivallinen vaihtoehto sporttiselle ystävälle.

Ystävänpäiväkortti sulostuttaa mieltä pitkään

Tärkeästä lahjoituksesta jää muistoksi suloinen ystävänpäiväkortti, joka ilahduttaa ystävän hyllyllä tai yöpöydällä pitkään. Varaathan perinteisen kortin postitukseen tarpeeksi aikaa, jotta ehdit kirjoittaa oman tervehdyksesi korttiin. Voit valita ystävänpäivälahjallesi myös luontoa säästävän sähköisen kortin, joka on oitis perillä!

Alta löydät erityiset lahjavinkit ystävälle. Tutustu koko Toisenlaiseen lahjavalikoimaan ja lämmitä läheisen mieltä ystävänpäivänä!