Neljä nuorta rinnakkain.

Osoita läheisellesi ystävänpäivänä, miten tärkeä hän sinulle on!

Ystävät tuovan päivänpaisteen elämäämme ja kulkevat rinnallamme ylä- ja alamäessä. Erityisesti poikkeusaikana ystävänpäivän merkitys korostuu. Vaikka emme voi tavata ystäviämme entiseen tapaan, voimme osoittaa, kuinka rakkaita he ovat. Toisenlaisen Lahjan kortilla voit kertoa ystävällesi, kuinka paljon hänestä välität ja samalla autat kehitysmaiden köyhimpiä perheitä. Täältä näet ikimuistoiset lahjaideat ystävänpäivään.

Ystävänpäivälahja suoraan sydämestä!

Toisenlainen Ystävyyttä-lahja lämmittää tärkeän ihmisen mieltä pitkään. Samalla se vie välittämistä ja lämpöä myös kehitysmaiden köyhimmille perheille. Kiitos-lahjalla voit kiittää ystävääsi ihan vain siitä, että hän on olemassa ja Halaus-lahjalla lähetät turvallisesti lämpimän halauksen rakkaalle ihmiselle. Muista myös Rakkautta-lahja, jolla yllätät romanttisesti!

Lahjat, jotka koskettavat ja tukevat ympäristöä

Haluatko istuttaa ystävyytenne merkiksi puun tai siemeniä, joista kasvaa rehevä sato? Tällöin valintasi on Puuntaimet– tai Siemenlajitelma -lahja, jotka tukevat kehitysmaiden köyhimpien perheiden toimeentuloa ja työtä ympäristön hyväksi.

Muista ystävänpäivänä myös perhettä ja sukulaisia

Yllätä ystävänpäivänä myös perheenjäsenet ihastuttavilla lahjoilla! Vaimo ilahtuu varmasti kukista, jotka eivät lakastu koskaan.  Urheilulliselle aviomiehelle sopii puolestaan Jalkapallo-lahja. Mummi arvostaisi taatusti lasten koulutusta tukevaa Opettaja lapselle –lahjaa.

Ystävänpäiväkortti sulostuttaa mieltä pitkään

Tärkeästä lahjoituksesta jää muistoksi ystävänpäiväkortti, joka ilahduttaa pitkään. Varaathan perinteisen kortin postitukseen tarpeeksi aikaa, jotta ehdit kirjoittaa oman tervehdyksesi korttiin. Voit valita ystävänpäivälahjallesi myös luontoa säästävän sähköisen kortin, jonka voit ajastaa ystävänpäiväksi.

Alta löydät erityiset lahjavinkit ystävälle. Tutustu koko Toisenlaiseen lahjavalikoimaan ja lämmitä läheisen mieltä ystävänpäivänä!