Immateriella och etiska julklappar

Ge en julklapp direkt ur hjärtat! Med en vacker och immateriell gåva kan du glatt överraska den som redan har allt. Klapparna som gör gott berör och gläder länge.

Med Annorlunda Gåvor delar du julens värme med dina nära och kära samtidigt som du kan skänka en nystart till u-ländernas fattigaste familjer!

Också ett litet bidrag kan förverkliga en familjs största dröm: mitt i en katastrof kan ett barn få en filt, eller en familj som kämpar för sitt uppehälle ett litet hönshus. Kyrkans Utlandshjälp förmedlar bidraget ända fram tryggt och säkert.

Trädplantor och Stipendium till en flicka är pop!

Trädplantor, Stipendium till en flicka och Get har varit de populäraste julklapparna de senaste åren. Trädplantor är en verklig klimatgåva: träd är effektiva kolsänkor och skyddar marken mot erosion. Trädplantering ger samtidigt sysselsättning åt de allra fattigaste familjerna.

Den otroligt populära gåvan Stipendium till en flicka gör det möjligt för flickor i u-länderna att gå i skola och få en bättre framtid. Gåvan Get, i sin tur, är en klassikerjulklapp som hjälper familjer att ta sig ur fattigdom.

Bland de tiotals Annorlunda Gåvorna är det lätt att hitta klappar som passar alla nära och kära och som inte fyller skåpen. Med immateriella gåvor sprider du glädjen långa vägar!

Ett elektroniskt kort skickas direkt – reservera mer tid för ett traditionellt kort

Se till att vara ute i så god tid att du hinner skriva din egen hälsning om du väljer ett traditionellt kort. Du kan även välja ett miljövänligt elektroniskt kort som når mottagaren direkt!

Här under hittar du våra bästa julklappstips! Bekanta dig med hela sortimentet här.