En gåva till far

Den andra söndagen i november firas alla fantastiska pappor, faffor och moffor. Dessa barnens stöttepelare har förtjänat sin egen fest!

Överväg en farsdagsgåva som inte fyller skåpet och som garanterat skänker glädje både till far och till föräldrar i utvecklingsländerna. Du kan själv välja om mottagaren får ett ekologiskt elektroniskt farsdagskort eller ett traditionellt kort som kan skickas per post.

Farsdagspresenter för alla

I Annorlunda Gåvas breda sortiment hittar du en farsdagsgåva som passar mottagaren. En sportig pappa gillar nog gåvan Fotboll: att spela boll tillsammans är roligt och gör det möjligt för u-landsbarn som gått igenom mycket att känna att de lyckas.

Gåvan Verktyg, i sin tur, passar som hand i handske för den snickrande pappan eller far- eller morfarn. Ordentliga verktyg underlättar arbetet för papporna och mammorna i utvecklingsländerna så att de får mer tid att vara med familjen.

Eller kanske gåvomottagaren är stor djurvän? En gammal farsdagsfavorit är gåvan Get som hjälper familjer att skaffa sig en utkomst och ta sig ur fattigdomen. En söt get är en verklig skatt för en utsatt familj!

Med hjärtegåvorna kan du visa det som inte alltid blir sagt. Gåvan Kärlek påminner mottagaren om hur otroligt viktig han är för dig. Med gåvan Tack visar du din tacksamhet för alla gånger han räddat dig ur en knepig situation eller varit ditt stöd – samtidigt som tacket gör gott också i u-länderna.

Farsdagskortet värmer länge

Som minne av bidraget får mottagaren ett rörande farsdagskort som berättar om den viktiga gärningen till förmån för de fattigaste u-landsfamiljerna. Samtidigt påminner kortet, där det står på nattduks- eller arbetsbordet, om barnens kärlek. Se till att vara ute i så god tid att du hinner skriva din egen farsdagshälsning på kortet. Du kan också välja ett elektroniskt kort som är framme direkt!

Här under hittar du finfina gåvoidéer för fars dag! Alla Annorlunda Gåvor hittar du här.

Ge en farsdagsgåva som berör!