Neljä nuorta rinnakkain.

Visa hur viktig din vän är på vändagen!

Vänskap är den dyraste skatten vi kan äga. En god vän är med i vardagens med- och motgångar. Med huvudet på vännens axel kan man gråta över världens bekymmer, eller skratta tillsammans så att magen värker. Den 14 februari – på vändagen eller alla hjärtans dag – firar vi den förunderliga och fantastiska vänskapen!

En vändagsgåva direkt från hjärtat

Gör en kompis rörd genom att berätta hur mycket er vänskap betyder. Ge en gåva som når ända in i hjärtat.

Gåvan Vänskap värmer en viktig vän länge. Samtidigt skänker den värme och omtanke till de fattigaste familjerna i utvecklingsländerna! Med gåvan Kram omfamnar du en kär vän samtidigt som du hjälper din nästa i u-länderna. Glöm inte heller bort den romantiska gåvan Kärlek!

Perfekta gåvor för trädgårdsentusiasten och sportgalningen

Har din vän gröna fingrar? Då sitter gåvorna Grönsaksland och Trädplantor perfekt. Samtidigt stöder gåvan de fattigaste u-landsfamiljernas hälsa och utkomst.

Idrottsälskaren blir i sin tur garanterat glatt överraskad av gåvan Fotboll, som ger barn som haft det tungt en möjlighet att lyckas i vardagen. Även gåvan Cykel är ett utmärkt alternativ för den sportiga vännen.

Ett vändagskort hänger kvar länge

Ett fint vändagskort att placera på hyllan eller nattduksbordet bevarar minnet av det viktiga bidraget. Se till att vara ute i så god tid att du hinner skriva en egen hälsing på det traditionella kortet. Du kan också välja ett miljövänligt elektroniskt kort som levereras på nolltid!

Här under hittar du våra speciella gåvotips för vänner. Passa också på att kolla in Annorlunda Gåvas hela gåvosortiment och uppmärksamma en vän på vändagen!