Toisenlainen Lahja®
tuo iloa monelle

KATSO KAIKKI LAHJAT
Vuohi, Puuntaimet ja Stipendi tytölle

Syksyn suosikkeja

Kasvimaa

25 
Kasvimaan anti rikastuttaa yksipuolista ravintoa ja auttaa perhettä pääsemään ulos köyhyyden kierteestä. Anna lahja, joka versoo hyvää!

Mehiläispesä

39 
Mehiläispesästä kerättyä hunajaa myymällä vähävaraiset perheet köyhissä maissa saavat toimeentulon. Lisäksi ahkerat mehiläiset toimivat pölyttäjinä!
Lapsi syleilee vuohta ja hymyilee

Aineeton Lahja ilahduttaa

Toisenlainen Lahja on materiaaliton lahja, jolla ilahdutat ystävääsi ja samalla autat köyhimpien maiden ihmisiä. Lahjojen avulla autat ihmisiä parantamaan itse elinolojaan koulutuksen ja työn avulla. Valitse ystävälle sähköinen tai paperinen kortti, jossa kerrotaan miten lahja auttaa. Kirkon Ulkomaanapu toimittaa avun perille.

Näin se toimii

Ostoskärry

Valitse lahja

Kortti

Saat lahjasta kertovan kortin lähetettäväksi ystävällesi

Lahja

Kirkon Ulkomaanapu toimittaa lahjoituksesi kaikkein köyhimmille

Suosituimmat lahjat

Naisten Pankin Stipendi tytölle -lahjan avulla tuet tyttöjen koulunkäyntiä. Tyttöjen koulutus on yksi tehokkaimmista keinoista vähentää köyhyyttä.

Puuntaimet

15 
Puut suojaavat maata eroosiolta ja poistavat ilmasta hiilidioksidia. Anna ekologinen lahja ja samalla tuet perheitä köyhimmissä maissa!

Vuohi

30 
Vuohi auttaa perheitä ulos köyhyyden kierteestä, sillä se on edullinen eläin ja se lisääntyy helposti.

Tee hyvää aineettomilla yrityslahjoilla

Jaa Toisenlaisen Yrityslahjan ilo asiakkaillesi, työntekijöillesi tai yhteistyökumppaneillesi –
anna Lahja, joka tulee tarpeeseen!

Lapsi syleilee vuohta

Miten Toisenlaiset Lahjat auttavat köyhimmissä maissa?

Toisenlainen Lahja on eettinen valinta! Lue, miten lahjat ovat auttaneet ihmisiä parantamaan itse elinolojaan koulutuksen ja työn avulla.
Rakkautta ja Hedelmäpuut -lahjojen kortit

Tilausohjeet

Toisenlaisen Lahjan hankkiminen on helppoa ja sujuvaa. Valitse sähköinen kortti tai perinteinen postitettava paperikortti!

Seuraa somessa

Tilaa uutiskirje

Haluatko kuulla Toisenlaisia uutisia? Tilaamalla uutiskirjeen saat pari kertaa kuukaudessa sähköpostiisi Toisenlaisia uutisia. Kerromme sinulle ajankohtaisista kampanjoista ja siitä, miten Toisenlaiset Lahjat auttavat kaikista köyhimpien maiden ihmisiä.

"*" näyttää pakolliset kentät