MIKÄON
TOISENLAINENLAHJA?

Toisenlainen Lahja on oiva valinta hänelle, jolla on jo kaikkea

Toisenlainen Lahja on aineeton lahja, jolla ilahdutat läheistäsi ja samalla autat köyhissä maissa asuvia perheitä. Avustuskohteisiimme lahjoitetaan esimerkiksi vuohia, koulupukuja ja puuntaimia. Lahjojen avulla ihmiset pystyvät itse parantamaan elinolojaan.

Lahjavalikoimastamme löytyy laajasti vaihtoehtoja monesta hintatasosta. Lahjoituksesta saat annettavaksi perinteisen postikortin tai sähköisen kortin. Kortissa kerrotaan, miten lahja auttaa hauraissa oloissa eläviä ihmisiä.

Suomen suurin kansainvälisen avun järjestö Kirkon Ulkomaanapu toimittaa Toisenlaisen Lahjan kautta saadut lahjoitukset luotettavasti perille.

Teemme työtä kaikkein köyhimpien ihmisten kanssa uskontoon, etniseen taustaan tai poliittiseen vakaumukseen katsomatta.

Näin se toimii

Ostoskärry

Valitse lahja

Kortti

Saat lahjasta kertovan kortin lähetettäväksi ystävällesi

Lahja

Kirkon Ulkomaanapu toimittaa lahjoituksesi kaikkein köyhimmille

Näin lahjasi auttaa

Toisenlaiset Lahjat auttavat useissa maissa Aasiassa, Afrikassa ja Lähi-Idässä. Tuemme myös Ukrainassa lasten kouluunpaluuta. Lahjoitukset käytetään toimeentulon ja koulutuksen edistämiseen, katastrofiapuun ja Naisten Pankin toimintaan. Lahjojen avulla ihmiset pystyvät itse parantamaan elinolojaan.

Lue tarinoita Toisenlaisista Lahjoista

Tilaa uutiskirje

Tilaa Toisenlaisen Lahjan uutiskirje ja saat kerran kuukaudessa sähköpostiisi koosteen siitä, miten apu viedään perille.

"*" näyttää pakolliset kentät