VadärAnnorlundaGåva?

En Annorlunda Gåva är en utmärkt gåva till den som redan har allt.

En Annorlunda Gåva är en immateriell gåva med vilken du kan glädja dina närmaste och samtidigt hjälpa de allra fattigaste familjerna i utvecklingsländerna. Till våra biståndsmål skänkes till exempel getter, skoldräkter och trädplantor. Med hjälp av gåvorna kan människor själva förbättra sina levnadsvillkor.

I vårt gåvoutbud finns ett brett urval i olika priskategorier. Till varje gåva hör ett traditionellt postkort att överräcka eller sända eller ett elektroniskt kort att sända per e-post. Kortet beskriver hur gåvan hjälper de fattiga.

Kyrkans Utlandshjälp som är Finlands största organisation för internationellt bistånd, ser till att donationerna som givits via Annorlunda Gåva, säkert når fram. Vi arbetar med de allra fattigaste utan att se till religion, etnisk bakgrund eller politisk övertygelse.

Kerro ystävälle, että välität

SÅ FUNGERAR DET

Ostoskärry

Välj en gåva

Kortti

Du får ett kort som beskriver gåvan och som du kan överräcka eller sända

Lahja

Kyrkans Utlandshjälp ger din gåva till de allra fattigaste

Hur din gåva hjälper?

De Annorlunda Gåvorna hjälper i flera länder i Asien, Afrika och Mellanöstern.

Donationerna används till att främja utkomstmöjligheter och utbildning, till katastrofhjälp och Kvinnobankens verksamhet. Med hjälp av gåvorna kan människor själva förbättra sina levnadsvillkor.

Bekanta dig med berättelserna om människor som fått hjälp genom Annorlunda Gåvor.

Beställ vårt nyhetsbrev

Beställ vårt nyhetsbrev så får du Annorlunda nyheter i din mejlkorg ett par gånger i månaden. Där berättar vi om aktuella kampanjer och om hur de Annorlunda Gåvorna hjälper människor i de allra fattigaste länderna.

Nyhetsbrevet är på finska.

*” anger obligatoriska fält