TOISENLAISETLAHJAT
YRITYKSILLE

Hyvää tekevät yrityslahjat

Jaa Toisenlaisen Lahjan iloa asiakkaille, henkilöstölle tai yhteistyökumppaneille. Aineeton yrityslahja tulee todelliseen tarpeeseen! Tarjoamme useita erilaisia vaihtoehtoja yritysyhteistyölle.

Toisenlaiset Lahjat ovat ainutlaatuinen ja ikimuistoinen tapa ilahduttaa yrityksenne asiakkaita tai henkilöstöä sekä samalla auttaa köyhimpien maiden perheitä. Toisenlaisten Lahjojen avulla ihmiset saavat konkreettisia välineitä, työkaluja, siemeniä, vuohia sekä koulutusta, jonka ansiosta perheet pystyvät katkaisemaan köyhyyden kierteen ja lapset pääsevät kouluun.

Lahjoituksestanne saatte kortin, jossa kerrotaan, kuinka lahjanne auttaa köyhimmissä maissa. Antamalla eettisen ja aineettoman lahjan, osoitatte arvostusta lahjan saajalle ja välitätte viestin yrityksenne arvoista tärkeimmille sidosryhmillenne. Näin erotutte eduksenne ja tuotatte hyvää mieltä pitkään. Yritykset ja yhteisöt voivat maksaa lahjat verkkopankissa tai tilisiirrolla.

Anna Toisenlainen Yrityslahja, joka muuttaa köyhien perheiden elämän!

Suosittuja Yrityslahjoja

10 vuohta

300 
Vuohenmaitoa ja kilejä myymällä köyhimpien maiden perheet saavat toimeentuloa. 10 vuohella autat monia!

Koulutus

1000 
Kaikilla maailman lapsilla on oikeus koulutukseen, mutta monilla alueilla ei ole kouluja. Lahjoita koulutus lapsille.

100 sikaa

1100 
100 sikaa takaa toimeentulon pienelle kylälle köyhimmissä maissa. Lahjoita uusi alku sinne, missä apuasi tarvitaan.

Yhteydenotot yritysyhteistyöhön

Jäikö jokin askarruttamaan? Haluatko kuulla lisää yritysyhteistyömahdollisuuksista tai korttien räätälöinnistä?

Ota yhteyttä, niin suunnitellaan teidän yrityksellenne sopiva yhteistyömuoto!

Anne Vääränen
Markkinointi- ja varainhankintavastaava

+358 50 593 9620
anne.vaaranen[at]kirkonulkomaanapu.fi

Näin yrityslahjat auttavat

Toisenlaisten Lahjojen avulla voitte auttaa monella eri tavalla. Lahjoituksilla tuetaan esimerkiksi lasten kouluun pääsyä, teini-ikäisten tyttöjen kuukautishygieniaa, nuorten ammattikoulutusta, ympäristöä säästävää työtä ja sodan tai katastrofin kokeneiden lasten kouluun paluuta ja psykososiaalisen tuen tarjoamista. Nämä ovat muutamia esimerkkejä työstämme.  Suomen suurin kansainvälisen avun järjestö Kirkon Ulkomaanapu toimittaa lahjoitukset luotettavasti perille, kaikkein köyhimmille ja sinne, missä apua eniten tarvitaan. Lahjoitusten avulla köyhien maiden ihmiset voivat itse parantaa elinolojaan koulutuksen ja työn avulla. Aineettomien yrityslahjojen avulla voit todella muuttaa maailmaa!

Yrityslahjat ja henkilökunnan muistaminen

Merkkipäivälahja, palvelusvuosilahja tai asiakaslahja. Toisenlainen Lahja on aina ilahduttava lahja annettavaksi henkilökunnalle, asiakkaille tai yhteistyökumppaneille. Muistamalla aineettomalla lahjalla tuotatte aitoa iloa pitkään, eikä ole pelkoa, että lahja jäisi kaappiin pölyttymään.

Yli 40 lahjan valikoimasta löytyy varmasti lahja, joka saa saajan hymyilemään. Laajasta valikoimastamme voitte myös helposti valita lahjan, joka sopii toimialaanne ja yrityksenne tuotteisiin.

Koko lahjavalikoimamme löydätte täältä.

Kumppanuus

Tuokaa kehitysyhteistyö näkyväksi osaksi yrityksenne strategiaa! Kumppanuus räätälöidään aina yhteisten tavoitteiden mukaiseksi. Pitkäaikaisena kumppanina olette konkreettisesti tukemassa köyhimmissä maissa asuvien perheiden toimeentuloa ja koulutusta.

Kumppanina voitte tukea yrityksenne toimialaan tai kiinnostuksen kohteisiin sopivaa yksittäistä avustushanketta, jossa on mukana Toisenlaisia Lahjoja. Tällainen yksittäinen hanke voi olla esimerkiksi koulun rakennushanke, jossa oppilaille jaetaan koulukirjoja ja koulupukuja. Vaihtoehtoisesti voitte auttaa hankkimalla useita Toisenlaisia Lahjoja, joita jaetaan monissa eri avustushankkeessa. Tällöin saatte lahjoituksenne perusteella koontiraportin kaikista projekteista, joissa lahjoituksenne on auttanut. Yli 10 000 euroa vuodessa lahjoittavalle yritykselle tarjoamme puolivuosittain raportin, jossa kerrotaan, mitä lahjoituksellanne on saatu aikaan. Kumppanuuden myötä kerromme yhteistyöstä sovitusti verkossa, uutiskirjeessä ja sosiaalisessa mediassa. Annamme myös käyttöönne materiaalia markkinoinnin ja viestinnän tueksi ja kehitämme mielellämme kanssanne erilaisia tempauksia ja kampanjoita.